onsdag 17 oktober 2007

Snart jul


Har köpt årets första jultidning. Såg även att min favoritbloggsida var på första sidan. Jätte kul!! Länken till henne om ni inte redan har varit där är http://blomsterverkstad.blogspot.com/
Det är inte långt till det börjar bli juletid. Inte hos mig iallafall. Har precis bokat in julpyssel med alla mina väninnor. Mysigt. Ska bli kul att se på allas bloggar hur det pysslas.

Äntligen


Äntligen är datorn inkopplad. Alla sladdar är hittade. Laddade in alla bilder från kameran som är tagna på sista tiden. Nu kommer det är bli några bilder att titta på framöver.
Jag kämpar på här hemma. Är sjuksriven halvtid. Får ta det lugnt. Fick i somras en stressreaktion (tror läkarna)Ep-anfall. Har varit under utredning en längre tid nu. De trodde att jag kanske hade en tumör i huvudet. Men MR röntgen visade att allt var ok. På fredag ska jag på en ny undersökning som heter EEG. De ska mäta hjärnfrekvensen . Ja något sådant. Jag tror själv att det har varit förmycket i mitt liv som kan har orsakat anfallen. Husköp, sälja det andra huset, bröllop och sen jobbet, listan kan bli lång. Har varit hemma sen i augusti. Kände nu att det var skönt att få komma igång att jobba igen. Har nu varit igång tre veckor och det känns skönt. Idag är det min lediga dag. Ska fixa lite hemma och så bloggen såklart. Har varit runt lite på nätet och kollat i saker till hemmet. Något att köpt, men mer ska inhandlas.
Sist köpta är Gardiner och lådan från serien Busungar från KARIN MANNERSTÅL

Tapeter


Jag har en stor gardrobsdörr på ovanvåningen som är så ful. Tänkte att man kunde tapetsera om den. Jag älskar tapet och har ingen annanstans att sätta tapet. Det är skjutdörrar på gardroben, det blir som en stor vägg.
Var ute på Hornbach och kikade på lister och halkade in på målaravdelningen. Hittade dessa fina tapeter. Men vad väljer man?? Har även kollat in på Beckers som nyligen öppnade i Malmö Toftanäs. Ska ut imorgon en sväng och kolla igen utan barn *ler*

Vardagsrum som det ser ut idag

Vardagsrum fortsättning


Här kommer fler bilder på vardagsrummet. Detta rum är mitt favoritrum. Fina gamla fönster.

Vardagsrum med öppen spis


Nu är det vit målat och klart. Väggarna fick de spackla fyra gånger om inte fler. De var så ojämna.
Lite mörk bild. Tog den på kvällen.

Hemma hos oss


Här ser ni hur det såg ut när vi hade börjat renovera.