tisdag 6 november 2007

Min väninna


Min väninna har nu startat en blogg. http://dgdgvision.blogspot.com/
Hon har bloggat ett tag i hemlighet. Men i lördags kunde hon inte hålla sig. Jätte kul tycker jag. Hon har suttit dag och natt och kämpat med sin blogg.
Hon är min allra bästa väninna. Hon ställer upp i alla väder. Kommer med mat när jag är sjuk, passar mina barn, har hjälpt mig att renovera halva mitt hus (förra). Håller matkurser för mig, ja listan kan göras lång.
Det finns inga ord att beskriva henne med förutom. Jag älskar dig mitt hjärat.

Ikea

Var på Ikea i söndags. Blev lite handlande. Bland annat en skänk till mig. Tjohoo. Den är super fin. Det blev inte den som jag bloggade om innan. Denna heter Torsby och är i lack. Passar bra in då våra köksstolar är i vittlack.
Tog bilden på kvällen så den blev lite mörk.

Julutställning på Ingvar Strand

Fin julkrans att hänga på dörren. Lite annorlunda. Sött med hjärtan.
En massa rött och en fin ängel. Tänk att få ha detta hemma.




Tisdag

Tisdag, redan. Veckan springer iväg. Helgen som var besökte jag Ingvar Strands blomsterskola. Det var julutställning. Jag och två väninnor åkte dit. Barnen fick också följa med. De tyckte också att det var mysigt. Efter en timmes beundrande gick vi ner i fiket och drack glögg. Givetvis så togs det foto. Ska bara föra över dem till min dator, så ni får se och bli inspirerade. För det blev jag.

Idag är det äntligen hemma. Alltid lika kul.
Igår fixade jag klart Jasmines rum. Ny gardinstång, hylla uppsatt ovanför skrivbordet. Nu är det bara golvlistor som ska upp.
Nu ska jag fixa med foto.
Haj så länge.