torsdag 18 juni 2009

Lexington, min favorit.Visst är det fint. Luckorna som är på den nedersta bilden funderar vi på att ha i vårt kök, samt poslinsvasken. Men man hinner nog ändra sig innan vi är där.
Just nu håller vi på att ta in offerten för att göra vid golvet i köket. Det är den delen som inte blev vigjord i höstas.
Vi ska tabort klinkers och lägga skeppsgolv, samma som vi har i matdelen. Sen blir det nya luckor och vask/blandare. Bänkskivan ska slipas eller bytas. Lite skåp ska placeras om. Ja, ett nytt stort projekt.
Bilderna har jag lånat från www.lexington.com

Tävling hos Alfridas hem


Tävling!

Alfridas hem http://alfridashem.blogspot.com/
lottar ut ett härligt bakpaket från Älskling och jag. I paketet finns en underbar bok fylld med ljuvliga sommarrecept och härliga bilder. Absolut en av hennes nya favoriter. Boken heter " Sommarens söta" och är skriven av systrarna Monica och Lisa Eisenman. Med boken följer bakformar och en bakhanduk från Rice. För att tävla skriver du en kommentar i bloggen. För att öka dina chanser att vinna till det dubbla så länkar du till tävlingen på Alfridas hem, låna gärna bilderna till tävlingen. Tävlingen avslutas den 22 juni!