måndag 11 oktober 2010

Stockholm


Mysig butik i Stockholm. Mycket Shabby Chick. Blev en påse med litta smått.

Lite egentid på ett mysigt fik.God drink i Isbaren.
Nordic Light Hotell. Allt i fin modern Design.
I veckan var jag i Stockholm. Skulle träffa några kunder till mig. Det blev även lite tid över för mig själv. Jag har haft en tuff tid med både jobb och privata bitar. De säger ju det att det är sällan ett problem kommer ensamt.
Jag njöt iallafall av tiden jag fick. Planet gick 07,00. Frukost serverades på planet mysigt men alltid så trångt. Man har grannen smaskandes i örat.
Efter mitt första möte gick jag och tog en fika på ett mysigt Cafe. Satt och myste.
Dagen rullade på. Kundbesök avlöste varandra. På sen eftermiddagen när jag var klar, tog jag en lite tur i gamla stan. Blev lite shopping. :-)
Kvällen tillbringade jag med mina kollegor. Vi bodde på Nordic Light Hotell. ett helt fantastiskt hotell. Design ut i fingertopparna. Såklart blev det en öl i baren på kvällen. Vi gick även in på Icebar. En bar gjort av is. Till och med glasen var av is. Det var jättekallt. Vi fick ha varma ponchos på oss med tillhörande vantar. Det kostade 180:- för att komma in och då ingick en drink. Såklart supergod.
Middagen åt vi på det bästa stället i Stockholm ( nästan iallafall) Jag måste äta där varje gång jag besöker stor stan. Texas Long Horn. Gillar man kött, då måste man testa detta. Äter alltid Barbecaue Ribbs, Mumma. Efter middagen fick det bli promenad tillbaka till hotellet Propp mätta. Jag somnade nog på två röda sekunder. Mätt och nöjd med dagen.