tisdag 12 februari 2008

Vitt trä


Jag lovade min väninna att visa upp min vita kvist. På den sammlar jag lite olika zinksaker. Kul att ha olika. Det senaste är det stora korset med pärlor.

Vår present


På lördags kväll var vi bjudna till ett par vänner på middag. Jag fixade ihop en liten present till dem. De har nyss köpt hus med en liten täppa. Jag grävde upp lite snödroppar och planterade i en kruka. Lite snöre och ett vitt trähjärta som dekoration. De blev glada. Det är bara att gräva ner det i jorden när man har tröttnat på att ha de i kruka. På det sättet kan man njuta av dem nästa år också.

Loppis




I helgen gjorde jag två fynd. Jag såg en annons i fredags på blocket. En vit byrå. Jag mailade min man och skrev att detta var en sådan som jag har haft i tanken till våran hall. Vi ringde och min man åkte och hämtade den. Den var precis lika fin i verkligheten som på bilden.

Nu har jag lagt lite dukar och annat som är bra att bli av med. Man behöver alltid små saker att förvara i.


I lördags var jag på loppis. Fyndade en skål. Den var jätte fin. Ska putsa upp den. Någon som vet vad man putsar Tenn med?

Jag hade mina barn med på loppisen de gjorde inga fynd så vi fick gå och kika lite i affärer. Gick in i en butik på regementsgatan som heter Homeville. Hon har mycket fint. Jag hann inte titta så mycket. Två små barn som tyckte att det var dödens att vara där. Jag fyndade en kakform till att sätta ljus i. Jätte söt. Jag hade mutat barnen med fika så vi gick till konditoriet och handlade fika med oss hem.

En underbar lördag med sol och promenad. Lite tid blev det att pyssla i trädgården. Passade på att rensa lite i rabatterna och njuta av alla snödroppar, krokos och vintergäck som har kommit upp.