tisdag 12 februari 2008

Loppis
I helgen gjorde jag två fynd. Jag såg en annons i fredags på blocket. En vit byrå. Jag mailade min man och skrev att detta var en sådan som jag har haft i tanken till våran hall. Vi ringde och min man åkte och hämtade den. Den var precis lika fin i verkligheten som på bilden.

Nu har jag lagt lite dukar och annat som är bra att bli av med. Man behöver alltid små saker att förvara i.


I lördags var jag på loppis. Fyndade en skål. Den var jätte fin. Ska putsa upp den. Någon som vet vad man putsar Tenn med?

Jag hade mina barn med på loppisen de gjorde inga fynd så vi fick gå och kika lite i affärer. Gick in i en butik på regementsgatan som heter Homeville. Hon har mycket fint. Jag hann inte titta så mycket. Två små barn som tyckte att det var dödens att vara där. Jag fyndade en kakform till att sätta ljus i. Jätte söt. Jag hade mutat barnen med fika så vi gick till konditoriet och handlade fika med oss hem.

En underbar lördag med sol och promenad. Lite tid blev det att pyssla i trädgården. Passade på att rensa lite i rabatterna och njuta av alla snödroppar, krokos och vintergäck som har kommit upp.

3 kommentarer:

DESIGN I TID OCH RUM sa...

hej !det blev super snyggt med byrån under trappan ,precis som vi två diskuterade om. Byrån har intressanta ben, och passar perfekt inne i din hal.Det var en bra fynd!!!!! kram

Camilla sa...

Mmm, det gjorde du bra - passar i hallen!

Camilla sa...

Visst är det kul med loppis... man vet aldrig vad man fyndar o det är spännande :)