fredag 15 oktober 2010

Annonsörsdagen 2010


Igår var jag på den årlig annonsörsdagen som Sydsvenskan anordnar varje år. Det var faktiskt det 5: e året på rad.
Jag träffade min kära vän Camilla där. Hon var där med sitt jobb. Anebyhus. Det bjöds på frukost och mingel först sen var det dags för första föreläsaren.

Johan Wester ( från HipHip, var moderator. Humor på högnivå. Han berättade att det kommer en ny säsong snart. det ser vi framemot.

Frida som startade bloggen trendenser.se var första föreläsare ut. En underbar tjej som verkligen har lyckats med sitt bloggande. Hon har 46,000 läsare per vecka. Otroligt. Hon gav en del riktigt bra tips.
Pratstund med Frida hann vi med. tyvärr så somnade jag till och Camillas hår ser ut att flyga iväg. men det bjuder vi på. Kul med en bild på tre bloggande tjejer.
Fler talare var Ing-Marie Persson, primatansvarig sam bevarande, forsknings och utbildningsansvarig på Furuparkens djurpark. Hon hade en fantastisk historia att berätta om sitt liv tillsammans med Chimpanserna. Hon berättade även hur illa Chimpanserna blir behandlade i Afrika. Publiken och sydsvenskan samt Teo Hären skänkte över 30,000 till deras fond.

Alla kan skänka en liten slant. Det behöver inte vara så mycket. Bara 10 kronor är en bra hjälp.
Ni kan gå in på www.swedenchimp.se Pengarna går oavkortat till Chimpansernas räddning.