tisdag 1 november 2011

Välkommen November

Smygtitt från Ikea   


 November, du är så välkommen!


Idag är det november. Kan inte fatta att det snart är advent
Jag älskar julen med allt som hör till. Ljus, hyacinter, glögg, pepparkakor, lussekatter, julgodis, vitt, snö, glitter, mysa, advent, julklappar och allt pyssel och gemenskap. Kan ni komma på fler juliga ord ;-)
Jag har redan smygstartat med några julmagasin. Allt för att skaffa inspiration i god tid :-)
Men nu är vi ju inte riktigt där. November har nyss börjat och denna dag har jag njutit av min ledighet med barnen. Det har bakats, målats och myst. Den stora tjejen har varit på stan med några vänner så det har bara varit jag och lilleman. De älskar att få ha höstlov. Imorgon är det fritids, men det är bara uppskattat. Kompisarna är där och de hittar på en massa roliga saker.
Nu ska jag äta upp den goda kladdkakan som vi bakade innan idag. Yummi.

Önskar er en fin och mysig kväll.
Kram
Marie
Matmässan 2011

Passion för mat?
En Matmässa för alla som gillar att laga mat! En äkta upplevelse som inspirerar matroade hemmakockar till spännande idéer i det egna köket.
På mässan hittade man ett utsökt urval av handplockade producenter och råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat och dryck.  Tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. Självfallet kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan.
Mat och dryck i kombination ger smakupplevelsen.
På mässan fanns även ett urval av drycker som ofta presenteras tillsammans med maten. Vin, öl och champagn.
Dryckeskuponger för provsmakning av vin och öl fanns att köpa på plats, så det var bara att gå runt och testa.
Jag handlade såklart lite gott med mig hem. bröd, ostar, svartkål ( har aldrig provat innan, men supergott att ha i maten. Recept kommer..) Ja, en massa annat gott :-)
Här kommer lite bilder från mässan.