tisdag 8 januari 2008

Gott Nytt År


Nu är det 2008. Inte klokt vad tiden går fort. Har ni avlagt några nyårslöften. Själv har man sagt att man ska börja träna och äta sundare. Det har man nog sagt varje år. Se om man kan hålla det nu då....

Ett annant löfte är att bli en bättre bloggare. Kanske en gladare bloggare. Har haft en tråkig period. Har varit nere. Vi har haft det tufft hemma. Nytt hus, nya utgifter, stora utgifter. Jag har även kännt att jag inte hör hemma där jag bor nu. Saknar mitt andra hem, eller staden iallafall. Mina vänner där. Jag känner mig ensam, utanför.

Jag har klandrat att min man och jag har det mindre bra. Men det är nog mig det är fel på i detta läget. Har fått en fruktansvärt humör. Fräser till som en katt med detsamma. Jag tror att jag behöver tid för mig själv. Har fattat det beslutet att en dag i veckan ska jag komma hemmifrån. Gå en runda, gå på ett fik. Bara vara jag.

Till våren ska jag ta en vecka ledigt. Har bestämt att jag ska fixa i trädgården eller bara ligga och läsa en bra bok.


Nog om mig. Nu åker julen ut. Tog ner julgardinerna igår. Letar nu efter ett par nya till mitt kök.

Har hittat en rullgardin från Mairo (Ogräs) finns på http://www.frapp.se/1 kommentar:

Lotta sa...

God fortsättning på det nya året - som kanske skall bli ditt år? Just som du skriver har jag också känt ibland och att ta lite tid till sig själv är väldigt viktigt, att komma i kapp sig och hitta sig själv. Kloka tankar du har så ta och unna dig lite egna stunder i vår och snart kommer ljuset tillbaks och nya krafter. Ha det så gott :)