onsdag 20 februari 2008

Ingen resa

Jag tror jag blir galen på mig själv. Jag har inget pass som gäller. Bytade efternamn när jag gifte mig. Detta innebär ingen resa till Chicago. Men men det går fler tåg. Jag får vänta tills jag kan åka till sol och värme. Jag pratade med tjejen som har ordnat detta till mig, hon arbetar nämligen som flygvärdinna. Hon sa att USA är super hårda. man kan skaffa ett tillfället pass men det kostar 1400:-det är för dyrt när jag bara ska vara borta två dagar. Ett dygn i Chicago.
Nu får jag chansen att vara hemma och mysa. Kankse målamina trädgårdsmöbler. Jag ska åka till Ikea en dag. Blir frukost där. Kanske min kära vän följer med. Hon är stammis där....;)
Nu håller jag tummarna att det blir sol nästa vecka när jag är ledig, sen börjar jag på det nya. Det ska bli super kul. Har varit på några utbildningar redan. Fick dator och mobil igår. Nu känns det att det är på riktigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att du inte kom iväg.
Fast det kostar faktiskt "bara" 980kr enl polisens hemsida.
http://www.polisen.se/inter/nodeid=4060&pageversion=1.jsp
Fast till usa måste man då också ha visum (försvinner inte idén med ett provisorsikt pass då?)

svartataket sa...

Aj då! Det var inte kul! Nä det är ju inte roliga pengar att betala det dubbla för 2 dagar. Det går fler tåg som du säger.
Ja nu vill vi ha sol!!!!!