söndag 22 februari 2009

Feng shui


Jag har länge studerat Feng shui. Det är mycket intressant och en del alldeles självklara saker. Här kommer lite om det. Feng shui har sina rötter i Kina mer än 4000 år tillbaka i tiden. Liknaden tankegångar har funnits också i andra delar av världen vid olika tidpunkter. Feng shui utgår ifrån att allt i omgivningen, in i minsta inredningsdetalj, antingen kan gynna människans strävanden i livet eller motverka dem. Genom att förstå de subtila energiflöden som passerar genom vår kropp och allt annat i universum kan du inreda både ditt hem och arbetsplats på ett sätt som hjälper dig nå dina mål. Nyckelprinciperna har utvecklats under århundrades lopp. Yin och yangbegreppet omfattar två generella typer av energi som förenar människor och deras omgivning. De fem elementen och de åtta väderstrecken innebär en ytterliggare precisering och ger oss en uppsättning sofistikerade regler för att förstå hur energin rör sig genom hemmet och den omedelbara omgivningen och därvid påverkar alla områdena i livet.

Allt detta kan Feng shui ge dig:
* Bättre sömn * Ökad motivation * Bättre hälsa * Företagexpansion * Bättre sexliv * Harmoniskt familjeliv * Bättre förmåga att koppla av hemma * Kärlek och Romantik * Större säkerhet i yrkesrollen

3 kommentarer:

Design i tid och rum sa...

hej! man ser ingen text eller du ville såå,fatar inget..kram kram

Design i tid och rum sa...

det syns inte bara massa konstiga tecken...
kram

Lisa sa...

Ja det är verkligen en gammal lära som är intressanant. Skulle gärna vilja lära mig mer. Vad jag upptäcker för varje bok jag läser är att det är fantastiskt stort och går enormt djupt. Frågan är om man kan uppnå alla dessa trevliga grejor brara med grunderna? eller kan man då göra flödet ännu värre?