tisdag 24 november 2009

Smyg start

Igår smyg startade jag julen. Köpte EMD'S skiva . Har inte spelat den. Det gör jag först på söndag, då det första ljuset ska tändas. Endast 79:- om du har Ica kortet. Du stödjer Childhood. Ska ut på fredag och handla lite hyacinter och Enar. Julgranen till köket ska jag och min faster köpa på lördag. Vi ska ha en i vardagsrummet och en i köket. Den som ska var i köket är min, som bara jag pyntar.
Längtar tills lördagskväll. Då ska min man ha herrmiddag. Då passar jag på att sätta upp alla stjärnor och pynta till det lite. På söndagsmorgon ska allt vara klart. Han kommer att väckas till julmusik och en glad tomtemor. Kanske nybakade lussebullar.

2 kommentarer:

Marie sa...

Så mysigt... Så glad din man kommer att bli. Jag måste nog också snart starta. Tog upp julgardinerna i dag. Brukar inte ha några men tänkte ha det i år. Har införskaffat nya:-) Måste bara fixa längden först Sen blir det alla ljusen i fönstren, supermysigt!!!

Design i tid och rum sa...

Hej!
jag vet inte hur den tjejen läste din inlägg.Men du ska veta att det syns massa konstiga tecken ingen text.Jag vet inte var det handlar om?
kramar Drazenka.