måndag 11 januari 2010

Vårens stora projekt.

Nu är det dags för våren stora projekt. Det är den andra delen av vårat kök. Som ni kanske minns så byggde vi ut vårt kök/matplats förra hösten. Nu är det dags för den andra delen.
Allt ska rivas ut. Vi ska nämligen tabort vårt klinkers golv och lägga in skeppsgolv. Det är inget riktigt trägolv utan laminat. Märket är Alloc Valnöt.
Nya luckor ska sättas på. Det är Lindingö från Ikea. Ny kyl måste köpas. Den vi har idag är för stor ( Sidebyside). Ny bänkskiva ek, ny vask ( Ikea Domsjö) samt blandare ( Ikea Elverdam)
Den 29 Januari sätter min man igång och river ut vårt gamla. Han har tagit semester i 10 dagar så längre än det får det inte ta.
Så nu är det fullt ös med att planera. Min man har använt sig utav Ikeas köksplanerare och det funkar jättebra. Ett bra sätt att rita in de rätta måtten.
Vad gör jag för funktion under denna process?
Kokar kaffe och serverar fika....och självklart för det där lilla piffet som ska till för att få det perfekt och mys pys.

Kram & Godnatt

2 kommentarer:

ela sa...

Det låter spännande - och ser bra ut med köket. Tycker att det var ett bra beslut att ta semester för renoveringen - annars sittar man veckor i halv renoverade köket.
Lycka till med köket / ela

Cornelia sa...

Så kul att det e på G nu! Det ser ut o låter som det kommer bli superfint :-)