torsdag 28 oktober 2010

Stort projekt!


Ja, då var det dags för vårt allra största projekt. Vi har vetat om att vi var tvungna att dränera om huset, men har skjutit det framför oss. Delvis för att hela trädgården blir förstörd och delvis för att vi har prioriterat sådant som har varit nödvändigt att göra invändigt. Men som sagt, det måste göras och vi upptäckte det en dag i augusti då det var ett jäkla oväder här nere hos oss. Vattnet trängde igenom väggarna.
Ja, det är inget kul projekt och kostar en massa pengar.
Det positiva i detta är att nu kan vi göra källaren riktigt fin med tvättstuga, fåråd, arbetsyta samt ett badrum till. Ja, ytterliggare några projekt som får komma när vår ekonomi har hämtat sig.
Olyckligtvis så stötte dräneringskillarna på ett problem. En jäkla oljetank som var nergrävd. My God, den är 2x3meter. Ja, nu tillkommer en extra dag då de måste skära i sönder den.
Mmmm, underbart. Det som vi även fick veta var att huset aldrig har haft någon dränering. Jag är tacksam för att vi bor så högt upp som vi gör att vi inte har fått mer fukt i huset än vad som har kommit i källaren. Så är det att bo i gamla hus, man får veta saker hela tiden eller inte veta något alls...
Nu är det dags för sängen. Fortsättning följer på denna spännande resa..

Kram M2 kommentarer:

Design i tid och rum sa...

Det var verkligen spännande !!! men det blir bra sedan.
kram ses D !

C sa...

My god säger jag med..