måndag 26 september 2011

Måndag igeeen

Måndag igen. Gillar inte måndagar! Eller är det så att jag egentligen gör det?
Det är alltid på en måndag som man känner, nu ska jag börja se över mina matvanor, idag ska jag banne mig börja träna och leva sunt. Hmmm, hur länge sitter det i? Sådär någon timme tills det är lunchdax. Man är så vrålhungrig att man skulle kunna äta två Big Mac & Co. Eftermiddagen kryper på och man känner att man håller på att svimma av sockerfall. Måste bara ha något sööötttttt.
Kommer hem och är lika hungrig som jag var vid lunch, vad finns som jag snabbt kan proppa i mig innan jag är klar med middagen. :-) Sen blir det mys vid Tvn, lite mys innebär en kopp varmt Te. Gärna med en knäckis och lite ost.
Då var denna måndag förstörd, den hann inte ens börja...
Men va gör det, nästa vecka börjar också med en måndag och då gör vi ett nytt försök ;-)

Ha en fin måndag! Hoppas att ni har större karaktär än jag.

1 kommentar:

Cornelia sa...

Jag känner igen det där! Att äta rätt tycker jag e så svårt. Jag måste äta sånt som jag tycker e riktigt gott, o jag e rätt kräsen. Jag blir också lätt hungrig och vill äta nåt varmt både till lunch o midda.
I stället har jag tänkt äta som vanligt men börja träna ist. Lyckades precis komma igång och jogga ett par veckor o sen har jag varit förkyld i över en vecka nu när det har varit så himla fint väder :( Typiskt!